Skjåen

Dette unike stedet har en helt egen stil. En nybygd hytte som ligger i havkanten. Huset er nylig ferdigstilt og kan beskrives som moderne, solid og et usedvanlig godt sted for hvile og feiring.

Om denne plassen

Skjåen har en helt egen stil. En nybygd hytte som ligger i havkanten. Huset er nylig ferdigstilt og kan beskrives som moderne, solid og et usedvanlig godt sted for hvile og feiring. Det er også mulighet for å leie andre plasser innen kort gangavstand, dersom du ønsker å feriere sammen med flere enn det er sengeplasser i Skjåen. Marinaen ligger like ved og det er mulighet for leie av båt og to kajakker i leieperioden.

Verdensrommet

En stor åpen plass for kjøkken, spiseplass og sofakrok. To soverom. Hovedsoverom med høykvalitets 180cm bred seng og herfra har du grandiose havutsikt. Et stort vindu samt en skyvedør som går fra gulv til tak.
Soverom 2 har en seng på 160 cm. Sengen har et vindu med utsikt over havet.
Badet er stilig og innbydende.
Hele huset er omgitt av en leilighet.
I gangen finner du vaskemaskin og plass til å henge yttertøy.
Huset har totalt fire store skyvedører.

Gjestetilgang

Hele stedet, bortsett fra låste rom i gangen.

Andre ting å merke seg

Avløpsuttak kobles til pumpestasjon under huset. Toalettet tåler derfor ikke at det kastes f.eks servietter, rengjøringsservietter, bomull, pantry-innlegg, desinficeringsmiddel, tamponger, kondomer m.m. Dette vil føre til tilstopping av toalett/pumpe og en kostnad fra blant annet rørlegger som skal belastes leietaker. Kun toalettpapir (i tillegg til «det naturlige») skal brukes på toalettet.


Treredskaper og skarpe kniver skal ikke brukes i oppvaskmaskinen.
Ingen kutting direkte på kjøkkenbenken.
Avtrekksvifte for steketopp slås på med piltaster midt på langsiden av steketoppen. Det er viktig at det ikke er gjenstander på toppen av der viften kommer opp. Motoren kan bli ødelagt hvis det skjer.

Adresse : Steinvardveien 47, 7243 Kvenvær

Har du noen spørsmål? Besøk vår kontaktside her .

Tilgjengelighet

Prisene starter på: 5,000 kr for 2 netter(+skatt og avgifter)

Reservasjonsskjema

Påkrevde felt er markert med *Reserve of 1 available accommodations.

Skjåen er tilgjengelig for valgte datoer.

Prisene starter på: